Enter your keyword

Despre noi

Intr-un univers in care nevoia de povesti autentice se alatura cautarii permanente a acelui strop de magie menit sa imprime o stralucire aparte personalitatii feminine, Sereny Diamonds & Jewellery se prezinta drept consilierul de incredere care oglindeste aspiratiile publicului, insuflandu-i dorinta descoperirii unor piese de bijuterie cu adevarat unice, atent mestesugite de artizani cu experienta si accesibile unor segmente extinse de clienti.

Sereny Diamonds&Jewellery ofera inca de la prima vizita, pretextul ideal pentru descoperirea in tihna a fascinantului taram al bijuteriilor, convingand fiecare persoana de importanta investitiei in timp de calitate petrecut intr-o companie la inaltimea asteptarilor. Spre deosebire de magazinele clasice de bijuterii, care prin prisma modalitatii de expunere si a design-ului impun o anumita distantare fata de public, sugerand o usoara innacesibilitate, Sereny Diamonds&Jewellery mizeaza pe elemente de decor realizate preponderent din lemn atent slefuit, menite sa denote apropiere, caldura si sa faciliteze interactiunea clientilor cu nestematele expuse. Aproape la fel de intim precum un boudoir feminin, boutique-ul Sereny Diamonds&Jewellery invita la o discutie despre frumusete, arta si creativitate, totul pentru a insufla doamnelor dorinta de transformare si pentru a face o diferenta in vietile acestora.

Echipa de artizani Sereny alatura mestesugul stravechi transmis de-a lungul generatiilor, celor mai noi tehnologii si modalitati de prelucrare a metalelor si pietrelor pretioase, pentru a delecta publicul cu bijuterii unicat, a caror valoare nu se rezuma doar la specificatiile tehnice inscrise pe certificatele de autenticitate. Indiferent daca un client se afla in fata primei achizitii a unei piese cu diamante sau daca este un fin cunoscator al bijuteriilor de lux, consilierii Sereny sunt pregatiti sa ofere ghidarea necesara in vederea efectuarii celor mai bune alegeri, tinand cont atat de dorintele si stilul personal, cat si de bugetul dedicat sesiunii de shopping.

O bijuterie speciala nu constituie doar un indicator de status, ci trebuie aleasa inainte de toate cu sufletul si purtata zilnic, asemenea unui talisman aducator de gratie, rafinament si eleganta atemporala. Aceasta este filosofia Sereny, exprimata in colectiile de bijuterii realizate din aur de 14 sau 18k si incrustate cu diamante si pietre pretioase intr-o varietate cromatica uimitoare. Daca secretele unei femei se pot lasa indelung deslusite, o bijuterie atent aleasa releva o serie de detalii interesante despre personalitatea si preferintele acesteia: de la culorile care o insotesc zilnic si pana la gradul de conformism.

dgo_2129