Enter your keyword

Despre magazin

Boutique-ul Sereny prilejuieste fiecarui client o adevarata experienta de frumusete inca de la prima vizita. Mai mult decat un magazin de bijuterii constituit dupa coordonatele clasice, Sereny indeamna la interactiune cu piesele pretioase si la descoperirea in tihna a detaliilor care transforma fiecare bijuterie intr-un talisman special, menit a fi purtat zilnic si integrat in cele mai variante styling-uri: de la tinuta office si pana la outfit-urile destinate cocktail-urilor sau evenimentelor speciale.

Conceput asemenea unui atelier de creatie, Sereny poarta cu sine expertiza indelungata a artizanilor, bijuteriile regasite in colectii fiind produse unicat sau in serie mica, din aur de 14 sau 18k de cea mai buna calitate, si incrustate cu diamante si pietre pretioase. Bijutieri cu diploma si experti gravori isi pun intreaga maiestrie in scopul realizarii unor bijuterii complexe, impecabil finisate, ale caror detalii de exceptie pot fi lesne remarcate de catre cunoscatori.

Echipa Sereny ofera clientilor consiliere personalizata in alegerea bijuteriilor potrivite oricarei ocazii, catalogul de modele cuprinzand peste 2000 de referinte.

Mai mult decat atat, Sereny pune la dispozitia publicului si serviciul de personalizare a bijuteriilor, prin gravarea acestora, precum si de realizare a unor modele la comanda, tinand cont de dorintele particulare si de elementele care definesc stilul fiecarei persoane.

Pentru Sereny, bijuteriile trebuie sa fie in egala masura frumoase si accesibile, asadar colectiile prezentate in magazin se pliaza pe bugetele unor categorii extinse de clienti. O bijuterie prinde viata in clipa in care este purtata, iar la Sereny fiecare nestemata isi gaseste negresit posesorul.

dgo_2138